Известие

Collapse
No announcement yet.

Подробности около разни ремонти на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колега аз миналата година имах същия проблем и поръчах от Александър ауто цял механизъм струваше около 120лв но го чаках 1 месец.....

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
      Кажи къде да отида, че и на мен ми трябва за задна лява
      колега,ако намериш магазина бих бил много благодарен да провериш за тази пластмасова джиджавка.......и нещо адрес,телефон,сайт на магазина?

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
        Кажи къде да отида, че и на мен ми трябва за задна лява
        Ми знам че е някъде на Симеоновско шосе,но незнам точен адрес,тези дни ще разуча и ще пиша
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• някой нещо да намери за този магазин?Че съм в столицата и мога да проверя на място.........

Comment

• Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
            някой нещо да намери за този магазин?Че съм в столицата и мога да проверя на място.........
            Точно вчера ме подмина на път за столицата мисля,преди Девня бях спрял да говоря по телефона.
            Твойта ли беше сивата 159-ката.
            Alfa romeo GTVex
            Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
            Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
            Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• не съм аз.....пътувах с друга кола......аз остъргах хуууубаво кората отдолу(чак се заметна наобратно)и я оставих да я поглезят малко...
              P.S.има друг колега със същият цвят......бая се ококорих когато спря зад мен на една бензиностанция.....

Comment

• пак да питам за този магазин някаква информация?????колеги софиянци помагайте....

Comment

• Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщение
                  пак да питам за този магазин някаква информация?????колеги софиянци помагайте....
                  Колега, не знам точно къде се намира магазина, защото не съм ходил, но потърсих в нета и намерих етотова обяснение за местоположението му:

"магазин на Лада на Симеоновско шосе в София, намира се межу автокъща А2 и Околовръстното, има една бензиностанция Петрол на Симеоновско, ако се върви от центъра посока Околовръстното малко преди Петрола в дясно се намира магазинчето"

Трябва да е някъде тук:
                  А точния адрес е " Бул Авто - Лада" - Симеоновско шосе 118
                  029622155 - Можеш да им звъннеш да не се разкарваш излишно.
                  Attached Files
                  Last edited by bager; d.m.y г., 16:15.
                  ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                  ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                  ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                  ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

• Звъннах,но за съжаление за модела нямат нищо в каталога-нито водач,нито цял механизъм.....Благодаря все пак,ще мислим други варианти......

Comment

• Заради една изгоряла крушка май ще трябва да свалям задния номер със стойката и пломбата
                      sigpic
                      156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                      "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                        Заради една изгоряла крушка май ще трябва да свалям задния номер със стойката и пломбата
                        Принципно и аз по този начин съм си сменял крушката на номера.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• E aз пък заради това,а и защото ме кефи повече,махнах пластмасата на номера и го хванах с 6 нита за бронята,стана супер и няма мъка при смяната на габаритите на номера

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                            E aз пък заради това,а и защото ме кефи повече,махнах пластмасата на номера и го хванах с 6 нита за бронята,стана супер и няма мъка при смяната на габаритите на номера
                            Я пусни една снимка да видим
                            sigpic

Comment

• След проведени консултации с бояджия (бат Нас - да си жив и здрав) се установи, че тоя нит на нашите пластмасови брони е пълен майтап и с леко надигане излиза от бронята и стойката без проблеми.

пп за да не си играете да режете нита после може само леко да разширите дупката с дрелка
                              Attached Files
                              Last edited by code; d.m.y г., 10:14.
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
                                След проведени консултации с бояджия (бат Нас - да си жив и здрав) се установи, че тоя нит на нашите пластмасови брони е пълен майтап и с леко надигане излиза от бронята и стойката без проблеми.

пп за да не си играете да режете нита после може само леко да разширите дупката с дрелка
                                Ма ти чак сега ли разбра,той е бошлав работа само за красота,но е хубаво да се залепи с каноколит за номера отзад,защото има случаи на изпаднал нит,после разправии..................

П.С.Сега нямам снимки,иначе и предния си го направих така и стана много яко...........

Comment

Working...
                                X